Caută după denumire furnizor sau serviciu
Sau filtrează rezultatele după județ, tip serviciu etc.

actualizare: 15.05.2024
Sursa: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Vezi alte articole, produse sau servicii promovate

Articolele, produsele sau serviciile promovate ar putea fi de interes pentru utilizatorii care navighează pe iCamin.ro.

add_shopping_cart
Centură fixare persoană imobilizată
Articol promovat

Centură pentru fixarea în fotoliu rulant sau în pat a persoanelor imobilizate pentru a preveni căderile accidentale sau rostogolirile din pat.


add_shopping_cart
Targă pliabilă cu mânere tip prelată
Articol promovat

Targă pliabilă cu mânere tip prelată pentru transport pacient în spații înguste, pe scări, pe hol etc., dimensiuni 200 x 70 cm


add_shopping_cart
Centură cu scai manipulare pacient
Articol promovat

Centură cu scai pentru manipulare pacient, așezare / ridicare din pat, mobilizare.


Asociaţia Îngrijire Acasă
Îngrijiri la domiciliu

Asociaţia Îngrijire Acasă este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brașov, județul Brașov prin Îngrijiri la domiciliu.


Asociaţia Casa Maria Pentru Îngrijirea Bătrânilor
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociaţia Casa Maria Pentru Îngrijirea Bătrânilor este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Primăria Municipiului Mangalia - Direcția Asistență Socială
Căminul de bătrâni Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia - Direcția Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mangalia, județul Constanța prin Căminul de bătrâni Mangalia.


Hotel Ema & Zain S.R.L.
Căminul de bătrâni Ema

Hotel Ema & Zain S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Pantelimon, județul Ilfov prin Căminul de bătrâni Ema.


Fundația Anastasie Crimca
Unitate de îngrijiri la domiciliu

Fundația Anastasie Crimca este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Rădăuți, județul Suceava prin Unitate de îngrijiri la domiciliu.


Primăria Comunei Scundu - Compartiment Asistență Socială
Căminul de bătrâni Scundu

Primăria Comunei Scundu - Compartiment Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Scundu, județul Vâlcea prin Căminul de bătrâni Scundu.


Primăria Municipiului Câmpina - Serviciul Public de Asistență Socială
Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost Câmpina

Primăria Municipiului Câmpina - Serviciul Public de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Câmpina, județul Prahova prin Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost Câmpina.


Asociaţia Serviciul de Ajutor Maltez în România - Filiala Timişoara
Căminul pentru persoane vârstnice Sf. Ioan

Asociaţia Serviciul de Ajutor Maltez în România - Filiala Timişoara este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Căminul pentru persoane vârstnice Sf. Ioan.


Direcția de Asistență Socială Satu Mare
Centru de zi pentru persoane fără adăpost

Direcția de Asistență Socială Satu Mare este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Satu Mare, județul Satu Mare prin Centru de zi pentru persoane fără adăpost.


Îngrijire și Asistență Mangalia S.R.L.
Unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice Mangalia

Îngrijire și Asistență Mangalia S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mangalia, județul Constanța prin Unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice Mangalia.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraș Severin
Căminul pentru persoane vârstnice Reșița

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraș Severin este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Reșița, județul Caraș Severin prin Căminul pentru persoane vârstnice Reșița.


Asociația Sefora
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Armonia Parc

Asociația Sefora este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Armonia Parc.


S.C. Dara Old House S.R.L.-D
Centrul rezidențial de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice Dara Old House

S.C. Dara Old House S.R.L.-D este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Baia Mare, județul Maramureș prin Centrul rezidențial de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice Dara Old House.


Asociația Daher
Unitate de îngrijiri la domiciliu

Asociația Daher este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sibiu, județul Sibiu prin Unitate de îngrijiri la domiciliu.


Rosmed Îngrijiri la Domiciliu S.R.L.
Cămin Second Family

Rosmed Îngrijiri la Domiciliu S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Afumați, județul Ilfov prin Cămin Second Family.


Premium Senior S.R.L.
Centrul de îngrijire și recuperare Premium Senior

Premium Senior S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Popești Leordeni, județul Ilfov prin Centrul de îngrijire și recuperare Premium Senior.


Asociaţia Pentru Dezvoltare Comunitară Econova
Centrul de îngrijiri la domiciliu

Asociaţia Pentru Dezvoltare Comunitară Econova este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Murgeni, județul Vaslui prin Centrul de îngrijiri la domiciliu.


Asociaţia Paradisul Bunicilor
Căminul de bătrâni Căsuța cu bunici

Asociaţia Paradisul Bunicilor este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Vînători, județul Galați prin Căminul de bătrâni Căsuța cu bunici.


Direcția de Asistență Socială Siret
Serviciul de îngrijire la domiciliu

Direcția de Asistență Socială Siret este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Siret, județul Suceava prin Serviciul de îngrijire la domiciliu.


Dorin Seniors House S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Dorin Seniors House

Dorin Seniors House S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bradu, județul Argeș prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Dorin Seniors House.


Asociația Bunicilor Veseli
Cămin pentru persoane vârstnice Bunicii Veseli

Asociația Bunicilor Veseli este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Oradea, județul Bihor prin Cămin pentru persoane vârstnice Bunicii Veseli.


S.C. Miraflor S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice Casa Harmonia

S.C. Miraflor S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Cămin pentru persoane vârstnice Casa Harmonia.


Primăria Comunei Grădinari - Compartiment Asistenţă Socială
Serviciul de îngrijire și asistență la domiciliu

Primăria Comunei Grădinari - Compartiment Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Grădinari, județul Olt prin Serviciul de îngrijire și asistență la domiciliu.


Art Senior Residence S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice Art Senior Residence

Art Senior Residence S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ghiroda, județul Timiș prin Cămin pentru persoane vârstnice Art Senior Residence.


Asociația Structura de Economie Socială Bio Nord Distribution
Centrul rezidențial Sfântul Mihail

Asociația Structura de Economie Socială Bio Nord Distribution este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Botoșani, județul Botoșani prin Centrul rezidențial Sfântul Mihail.


Asociaţia Caritas Alba Iulia - Asistenţă Medicală şi Socială
Centru de îngrijire medicală și asistență socială - CIMAS Târgu Mureș

Asociaţia Caritas Alba Iulia - Asistenţă Medicală şi Socială este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tîrgu Mureș, județul Mureș prin Centru de îngrijire medicală și asistență socială - CIMAS Târgu Mureș.


Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Cluj Napoca
Centrul de găzduire temporară

Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Cluj Napoca este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Centrul de găzduire temporară.


Direcţia de Asistenţă Socială Bistriţa
Centru de cazare a persoanelor adulte fără adăpost

Direcţia de Asistenţă Socială Bistriţa este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bistrița, județul Bistrița Năsăud prin Centru de cazare a persoanelor adulte fără adăpost.


Fundaţia Pentru Copii Sfântul Sava
Așezământul pentru persoane vârstnice Sfântul Sava Câmpeni

Fundaţia Pentru Copii Sfântul Sava este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Amaru, județul Buzău prin Așezământul pentru persoane vârstnice Sfântul Sava Câmpeni.


Direcția de Asistenţă Socială Turda
Cantina de ajutor social

Direcția de Asistenţă Socială Turda este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Turda, județul Cluj prin Cantina de ajutor social.


Asociaţia Caritas Catolică Oradea
Centrul de îngrijire la domiciliu Oșorhei

Asociaţia Caritas Catolică Oradea este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Oșorhei, județul Bihor prin Centrul de îngrijire la domiciliu Oșorhei.


Primăria Comunei Papiu Ilarian - Compartimentul de Asistenţă Socială și Autoritate Tutelară
Cămin pentru persoane vârstnice Papiu Ilarian

Primăria Comunei Papiu Ilarian - Compartimentul de Asistenţă Socială și Autoritate Tutelară este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Papiu Ilarian, județul Mureș prin Cămin pentru persoane vârstnice Papiu Ilarian.


Filiala Reghin a Fundaţiei Creştine Diakonia
Serviciu integrat de asistență socio medicală la domiciliu pentru persoane vârstnice

Filiala Reghin a Fundaţiei Creştine Diakonia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Reghin, județul Mureș prin Serviciu integrat de asistență socio medicală la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Primăria Comunei Şagu - Compartiment Asistenţă Socială
Cămin de bătrâni Cruceni

Primăria Comunei Şagu - Compartiment Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Șagu, județul Arad prin Cămin de bătrâni Cruceni.


S.C. Casa Nova Daniele S.R.L.
Căminul Sfânta Sofia

S.C. Casa Nova Daniele S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Șendreni, județul Galați prin Căminul Sfânta Sofia.


Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC
Serviciul de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu

Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Baia Mare, județul Maramureș prin Serviciul de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu.


Affinity Life Care S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Affinity Park Residence

Affinity Life Care S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 1, județul București prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Affinity Park Residence.


Elda Nostrum S.R.L.
Centrul Elda Nostrum

Elda Nostrum S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Popești Leordeni, județul Ilfov prin Centrul Elda Nostrum.


Seniore Life Style S.R.L.
Cămin pentru îngrijire persoane vârstnice Seniore Life Style

Seniore Life Style S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Domnești, județul Ilfov prin Cămin pentru îngrijire persoane vârstnice Seniore Life Style.


Asociaţia Pulsul Vieţii
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociaţia Pulsul Vieţii este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mociu, județul Cluj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Asociaţia Pentru Îngrijirea Bătrânilor Diakonos
Cămin pentru persoane vârstnice Diakonos

Asociaţia Pentru Îngrijirea Bătrânilor Diakonos este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Păsăreni, județul Mureș prin Cămin pentru persoane vârstnice Diakonos.


Asociaţia Erga Omnes din Arad
Cămin de bătrâni Căprioara

Asociaţia Erga Omnes din Arad este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Săvîrșin, județul Arad prin Cămin de bătrâni Căprioara.


Asociaţia Creştină Buna Vestire
Cămin de persoane vârstnice Tălmaciu

Asociaţia Creştină Buna Vestire este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tălmaciu, județul Sibiu prin Cămin de persoane vârstnice Tălmaciu.


Asociaţia As 2001 Alba Iulia
Servicii de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice Stremț

Asociaţia As 2001 Alba Iulia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Stremț, județul Alba prin Servicii de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice Stremț.


Asociația Casa Mariei
Casa Mariei 2 - Cămin pentru persoane vârstnice

Asociația Casa Mariei este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Paleu, județul Bihor prin Casa Mariei 2 - Cămin pentru persoane vârstnice.


Arhiepiscopia Arad
Cantina socială Sfântul Ierarh Nicolae

Arhiepiscopia Arad este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Arad, județul Arad prin Cantina socială Sfântul Ierarh Nicolae.


Direcția de Asistenţă Socială Călărași
Adăpost de urgență pe timp de noapte

Direcția de Asistenţă Socială Călărași este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Călărași, județul Călărași prin Adăpost de urgență pe timp de noapte.


Persefona Beauty Concept S.R.L.
Căminul pentru persoane vârstnice Bunicii fericiți

Persefona Beauty Concept S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Săcălaz, județul Timiș prin Căminul pentru persoane vârstnice Bunicii fericiți.


Asociaţia Casa Seniorilor Arad
Centrul rezidențial persoane vârstnice Casa Seniorilor

Asociaţia Casa Seniorilor Arad este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Arad, județul Arad prin Centrul rezidențial persoane vârstnice Casa Seniorilor.


Tangent Alzheimer Care S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice - Centru îngrijire bătrâni

Tangent Alzheimer Care S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Breaza, județul Prahova prin Cămin pentru persoane vârstnice - Centru îngrijire bătrâni.