Caută după denumire furnizor sau serviciu
Sau filtrează rezultatele după județ, tip serviciu etc.

actualizare: 15.05.2024
Sursa: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Vezi alte articole, produse sau servicii promovate

Articolele, produsele sau serviciile promovate ar putea fi de interes pentru utilizatorii care navighează pe iCamin.ro.

add_shopping_cart
Centură fixare persoană imobilizată
Articol promovat

Centură pentru fixarea în fotoliu rulant sau în pat a persoanelor imobilizate pentru a preveni căderile accidentale sau rostogolirile din pat.


add_shopping_cart
Centură cu scai manipulare pacient
Articol promovat

Centură cu scai pentru manipulare pacient, așezare / ridicare din pat, mobilizare.


add_shopping_cart
Targă pliabilă cu mânere tip prelată
Articol promovat

Targă pliabilă cu mânere tip prelată pentru transport pacient în spații înguste, pe scări, pe hol etc., dimensiuni 200 x 70 cm


S.C. Trust Development Invest S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sky Angel

S.C. Trust Development Invest S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Adunații Copăceni, județul Giurgiu prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sky Angel.


Interprest Grup Serv S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Perla Senior Snagov

Interprest Grup Serv S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Snagov, județul Ilfov prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Perla Senior Snagov.


Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Hunedoara
Adăpost de urgență pe timp de noapte

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Hunedoara este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Hunedoara, județul Hunedoara prin Adăpost de urgență pe timp de noapte.


Care Center Sf. Maria S.R.L.
Care Center Sfânta Maria Premium

Care Center Sf. Maria S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Voluntari, județul Ilfov prin Care Center Sfânta Maria Premium.


Fundația Humanitas Pro Deo, Filiala Anina
Căminul pentru persoane adulte și vârstnice

Fundația Humanitas Pro Deo, Filiala Anina este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Anina, județul Caraș Severin prin Căminul pentru persoane adulte și vârstnice.


Fundaţia Lumina Brăila
Centrul care acordă servicii de îngrijire și asistență la domiciliu

Fundaţia Lumina Brăila este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Centrul care acordă servicii de îngrijire și asistență la domiciliu.


Asociația Valea Izvoarelor
Cluj Senior Village

Asociația Valea Izvoarelor este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Apahida, județul Cluj prin Cluj Senior Village.


Primăria Comunei Beltiug - Compartiment Asistență Socială și Autoritate Tutelară
Unitate de îngrijire la domiciliu

Primăria Comunei Beltiug - Compartiment Asistență Socială și Autoritate Tutelară este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Beltiug, județul Satu Mare prin Unitate de îngrijire la domiciliu.


Asociaţia Diaconia Filiala Sector 6
Cantina socială Sfântul Mucenic Barnabas

Asociaţia Diaconia Filiala Sector 6 este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 6, județul București prin Cantina socială Sfântul Mucenic Barnabas.


Asociaţia Fileo
Cămin îngrijire persoane vârstnice

Asociaţia Fileo este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Florești, județul Cluj prin Cămin îngrijire persoane vârstnice.


Asociaţia Umanitară Acoperământul Maicii Domnului
Centru rezidențial destinat persoanelor vârstnice Lumina

Asociaţia Umanitară Acoperământul Maicii Domnului este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bacău, județul Bacău prin Centru rezidențial destinat persoanelor vârstnice Lumina.


Primăria Municipiului Medgidia - Direcția de Asistență Socială
Serviciul de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu

Primăria Municipiului Medgidia - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Medgidia, județul Constanța prin Serviciul de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu.


Fundația Etirad
Centrul rezidențial Adriana

Fundația Etirad este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bujoreni, județul Vâlcea prin Centrul rezidențial Adriana.


S.C. Burlacii Social S.R.L.
Cămin persoane vârstnice

S.C. Burlacii Social S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 1, județul București prin Cămin persoane vârstnice.


Fundaţia Creştină de Ajutorare
Centru de îngrijire la domiciliu Petro

Fundaţia Creştină de Ajutorare este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Centru de îngrijire la domiciliu Petro.


S.C. Casa Noastră BS S.R.L.
Centrul pentru persoane vârstnice

S.C. Casa Noastră BS S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Centrul pentru persoane vârstnice.


4Gen Care Center S.R.L.
Cămin de bătrâni 4 generații Dacia

4Gen Care Center S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 2, județul București prin Cămin de bătrâni 4 generații Dacia.


Steluțele Mele S.R.L.
Centrul rezidențial pentru vârstnici Sfântul Vasile

Steluțele Mele S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Satu Mare, județul Satu Mare prin Centrul rezidențial pentru vârstnici Sfântul Vasile.


Administrația Serviciilor Sociale Comunitare
Cămin de bătrâni

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ploiești, județul Prahova prin Cămin de bătrâni.


Direcția de Asistenţă Socială Botoşani
Centrul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice dependente Senior

Direcția de Asistenţă Socială Botoşani este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Botoșani, județul Botoșani prin Centrul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice dependente Senior.


Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Buzău
Complex de servicii pentru persoane vârstnice Alexandru Marghiloman - serviciul de îngrijiri la domiciliu

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Buzău este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Buzău, județul Buzău prin Complex de servicii pentru persoane vârstnice Alexandru Marghiloman - serviciul de îngrijiri la domiciliu.


Oana Senior Residence S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice

Oana Senior Residence S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Baia Mare, județul Maramureș prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice.


Primăria Apahida - Serviciul de Asistenţă Socială Apahida
Serviciu de îngrijire bătrâni la domiciliu

Primăria Apahida - Serviciul de Asistenţă Socială Apahida este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Apahida, județul Cluj prin Serviciu de îngrijire bătrâni la domiciliu.


Primăria Mioveni, Argeș - Direcția de Asistență Socială
Centrul pentru sprijin la domiciliu pentru persoanele aflate în dificultate

Primăria Mioveni, Argeș - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mioveni, județul Argeș prin Centrul pentru sprijin la domiciliu pentru persoanele aflate în dificultate.


Filiala Reghin a Fundaţiei Creştine Diakonia
Serviciu integrat de asistență socio medicală la domiciliu pentru persoane vârstnice

Filiala Reghin a Fundaţiei Creştine Diakonia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Reghin, județul Mureș prin Serviciu integrat de asistență socio medicală la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Primăria Municipiului Câmpina - Serviciul Public de Asistență Socială
Cantina de ajutor social Câmpina

Primăria Municipiului Câmpina - Serviciul Public de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Câmpina, județul Prahova prin Cantina de ajutor social Câmpina.


Asociația Academia de Sănătate Samariteana
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Academia Seniori

Asociația Academia de Sănătate Samariteana este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ernei, județul Mureș prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Academia Seniori.


Asociația Filantropia Ortodoxă Huși
Așezământul social Sf. muceniță Chiriachi Huși - Serviciul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice

Asociația Filantropia Ortodoxă Huși este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Huși, județul Vaslui prin Așezământul social Sf. muceniță Chiriachi Huși - Serviciul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Primăria Comunei Lumina - Compartimentul Asistență Socială și Autoritate Tutelară
Serviciul de îngrijire la domiciliu

Primăria Comunei Lumina - Compartimentul Asistență Socială și Autoritate Tutelară este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Lumina, județul Constanța prin Serviciul de îngrijire la domiciliu.


Parohia Unitariană Cehețel
Cantina de ajutor social

Parohia Unitariană Cehețel este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Șimonești, județul Harghita prin Cantina de ajutor social.


Asociaţia Ortodoxă Filantropia Berca
Căminul de bătrâni Filantropia Berca

Asociaţia Ortodoxă Filantropia Berca este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Berca, județul Buzău prin Căminul de bătrâni Filantropia Berca.


Asociaţia Creştină Buna Vestire
Cămin de persoane vârstnice Tălmaciu

Asociaţia Creştină Buna Vestire este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tălmaciu, județul Sibiu prin Cămin de persoane vârstnice Tălmaciu.


Ela Optim Union S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice Kardinal Regal Cataleya

Ela Optim Union S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Constanța, județul Constanța prin Cămin pentru persoane vârstnice Kardinal Regal Cataleya.


Direcția de Asistență Socială a Orașului Târgu Neamț
Servicii de îngrijire la domiciliu

Direcția de Asistență Socială a Orașului Târgu Neamț este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tîrgu Neamț, județul Neamț prin Servicii de îngrijire la domiciliu.


Fundaţia Szent Marton Alapitvany
Cantina socială Szeretet Konyha

Fundaţia Szent Marton Alapitvany este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Gheorgheni, județul Harghita prin Cantina socială Szeretet Konyha.


Marion Care S.R.L.
Cămin Millennium - cămin de bătrâni privat

Marion Care S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 1, județul București prin Cămin Millennium - cămin de bătrâni privat.


Primăria Orașului Hârșova - Direcția Publică de Asistență Socială
Centrul de servicii de îngrijire și asistență la domiciliu pentru persoane vârstnice

Primăria Orașului Hârșova - Direcția Publică de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Hârșova, județul Constanța prin Centrul de servicii de îngrijire și asistență la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Asociația Merry' s Residence - Casă de Odihnă și Îngrijire Vârstnici
Casă de odihnă și îngrijire vârstnici - Ambient

Asociația Merry' s Residence - Casă de Odihnă și Îngrijire Vârstnici este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Abram, județul Bihor prin Casă de odihnă și îngrijire vârstnici - Ambient.


Asociația Fileo
Cămin îngrijire persoane vârstnice

Asociația Fileo este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Feleacu, județul Cluj prin Cămin îngrijire persoane vârstnice.


Direcția Generală de Asistenţă Socială Constanța
Centrul de zi pentru integrare / reintegrare socială

Direcția Generală de Asistenţă Socială Constanța este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Constanța, județul Constanța prin Centrul de zi pentru integrare / reintegrare socială.


Fundaţia Rainbow
Cămin pentru persoane vârstnice

Fundaţia Rainbow este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cehu Silvaniei, județul Sălaj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Direcţia de Asistenţă Socială din Subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia
Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia

Direcţia de Asistenţă Socială din Subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Alba Iulia, județul Alba prin Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia.


Asociația Grande Center Senior
Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice Grande Center Senior

Asociația Grande Center Senior este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice Grande Center Senior.


S.C. Geronto Life Med S.R.L.
Cămin de bătrâni privat Geronto Life Med

S.C. Geronto Life Med S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 1, județul București prin Cămin de bătrâni privat Geronto Life Med.


Asociaţia Casa Antonia
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociaţia Casa Antonia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Turda, județul Cluj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Asociația Filantropia Largiana
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice din cadrul centrului social Sfântul Gheorghe

Asociația Filantropia Largiana este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Românași, județul Sălaj prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice din cadrul centrului social Sfântul Gheorghe.


Asociația Casa Toma
Casa Irina - centrul rezidențial de îngrijire și asistență persoane vârstnice

Asociația Casa Toma este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Novaci, județul Gorj prin Casa Irina - centrul rezidențial de îngrijire și asistență persoane vârstnice.


Asociația Maya Total
Centrul rezidențial de îngrijire și asistență persoane vârstnice Casa Maya

Asociația Maya Total este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cristian, județul Sibiu prin Centrul rezidențial de îngrijire și asistență persoane vârstnice Casa Maya.


Asociaţia Sfântul Andrei Bărăbanţ
Așezământul pentru persoane vârstnice Sfântul Andrei 1 Bărăbanţ

Asociaţia Sfântul Andrei Bărăbanţ este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Alba Iulia, județul Alba prin Așezământul pentru persoane vârstnice Sfântul Andrei 1 Bărăbanţ.


Asociația Centrul Vârstnicului
Căminul persoane vârstnice Centrul Vârstnicului

Asociația Centrul Vârstnicului este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sânnicolau Mare, județul Timiș prin Căminul persoane vârstnice Centrul Vârstnicului.