Caută după denumire furnizor sau serviciu
Sau filtrează rezultatele după județ, tip serviciu etc.

actualizare: 15.05.2024
Sursa: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Vezi alte articole, produse sau servicii promovate

Articolele, produsele sau serviciile promovate ar putea fi de interes pentru utilizatorii care navighează pe iCamin.ro.

add_shopping_cart
Cadru de mers pliabil ajustabil pe înălțime
Articol promovat

Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pășitor, din aluminiu


add_shopping_cart
Targă pliabilă cu mânere tip prelată
Articol promovat

Targă pliabilă cu mânere tip prelată pentru transport pacient în spații înguste, pe scări, pe hol etc., dimensiuni 200 x 70 cm


add_shopping_cart
Centură fixare persoană imobilizată
Articol promovat

Centură pentru fixarea în fotoliu rulant sau în pat a persoanelor imobilizate pentru a preveni căderile accidentale sau rostogolirile din pat.


Primăria Oraşului Aleşd - Direcția de Asistență Socială
Cantina socială

Primăria Oraşului Aleşd - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Aleșd, județul Bihor prin Cantina socială.


Seniore Life Style S.R.L.
Cămin pentru îngrijire persoane vârstnice Seniore Life Style

Seniore Life Style S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Domnești, județul Ilfov prin Cămin pentru îngrijire persoane vârstnice Seniore Life Style.


Safe Future Vision S.R.L.
Căminul pentru persoane vârstnice Casa Odobescu Senior Residence

Safe Future Vision S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Căminul pentru persoane vârstnice Casa Odobescu Senior Residence.


Direcția de Asistenţă Socială Călărași
Adăpost de urgență pe timp de noapte

Direcția de Asistenţă Socială Călărași este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Călărași, județul Călărași prin Adăpost de urgență pe timp de noapte.


Direcția de Asistenţă Socială Cugir
Îngrijire la domiciliu pt. pers. vârstnice din cadrul biroului serv. soc. pt. pers. vârstnice și pers. cu handicap - compartiment centrul multifuncţional pt. pers. vârstnice

Direcția de Asistenţă Socială Cugir este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cugir, județul Alba prin Îngrijire la domiciliu pt. pers. vârstnice din cadrul biroului serv. soc. pt. pers. vârstnice și pers. cu handicap - compartiment centrul multifuncţional pt. pers. vârstnice.


Asociaţia Serenity Home
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociaţia Serenity Home este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 6, județul București prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Fundația Română Alutus
Centrul rezidențial pentru vârstnici Relaxbalneo

Fundația Română Alutus este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bujoreni, județul Vâlcea prin Centrul rezidențial pentru vârstnici Relaxbalneo.


Primăria Orașului Abrud - Direcția de Asistenţă Socială
Cantina socială

Primăria Orașului Abrud - Direcția de Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Abrud, județul Alba prin Cantina socială.


Asociația Four Change
Serviciul social de îngrijire la domiciliu, Crevedia Mare

Asociația Four Change este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Crevedia Mare, județul Giurgiu prin Serviciul social de îngrijire la domiciliu, Crevedia Mare.


Alexandrei Efo S.R.L.
Centrul pentru persoane vârstnice - Briza mării

Alexandrei Efo S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Eforie, județul Constanța prin Centrul pentru persoane vârstnice - Briza mării.


Asociația Pusuleana
Cămin pentru persoane vârstnice Pusuleana

Asociația Pusuleana este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Husasău de Tinca, județul Bihor prin Cămin pentru persoane vârstnice Pusuleana.


Asociația Un Pas Înainte Alexandra
Centrul de servicii comunitare la domiciliu pentru persoane vârstnice dependente din comuna Mirăslău, jud. Alba

Asociația Un Pas Înainte Alexandra este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mirăslău, județul Alba prin Centrul de servicii comunitare la domiciliu pentru persoane vârstnice dependente din comuna Mirăslău, jud. Alba.


Direcţia de Asistenţă Socială Bistriţa
Centru de cazare a persoanelor adulte fără adăpost

Direcţia de Asistenţă Socială Bistriţa este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bistrița, județul Bistrița Năsăud prin Centru de cazare a persoanelor adulte fără adăpost.


Viva Gozna S.R.L.
Centrul de îngrijire persoane vârstnice Casa Ecaterina 1

Viva Gozna S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Centrul de îngrijire persoane vârstnice Casa Ecaterina 1.


Lucia Maria Center S.R.L.
Centrul Lucia - Maria

Lucia Maria Center S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Voluntari, județul Ilfov prin Centrul Lucia - Maria.


Asociația Bastar Asylum
Cămin de bătrâni - Asociația Bastar Asylum

Asociația Bastar Asylum este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 6, județul București prin Cămin de bătrâni - Asociația Bastar Asylum.


Asociația Casa Sufletului
Cămin pentru persoane vârstnice Casa Sufletului 2

Asociația Casa Sufletului este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 6, județul București prin Cămin pentru persoane vârstnice Casa Sufletului 2.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău
Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice Răchitoasa - modul persoane vârstnice

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Răchitoasa, județul Bacău prin Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice Răchitoasa - modul persoane vârstnice.


Asociația Rămâi Acasă Filiala Maramureș
Unitate de îngrijire la domiciliu

Asociația Rămâi Acasă Filiala Maramureș este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Baia Mare, județul Maramureș prin Unitate de îngrijire la domiciliu.


Asociația Centrul de Îngrijire Casa Bunicilor
Centrul de Îngrijire Casa Bunicilor

Asociația Centrul de Îngrijire Casa Bunicilor este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Vințu de Jos, județul Alba prin Centrul de Îngrijire Casa Bunicilor.


Primăria Comunei Plopiș
Unitate de îngrijiri la domiciliu

Primăria Comunei Plopiș este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Plopiș, județul Sălaj prin Unitate de îngrijiri la domiciliu.


S.C. Nik & Sara Travel Trans S.R.L.
Cămin de bătrâni

S.C. Nik & Sara Travel Trans S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 2, județul București prin Cămin de bătrâni.


Fundaţia Umanitară Geana
Centrul rezidențial pentru bătrâni și persoane cu nevoi speciale

Fundaţia Umanitară Geana este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Vama, județul Suceava prin Centrul rezidențial pentru bătrâni și persoane cu nevoi speciale.


Primăria Municipiului Orăştie - Direcția Publică de Asistenţă Socială Orăştie
Centrul rezidențial pentru vârstnici Orăștie

Primăria Municipiului Orăştie - Direcția Publică de Asistenţă Socială Orăştie este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Orăștie, județul Hunedoara prin Centrul rezidențial pentru vârstnici Orăștie.


Primăria Comunei Ciucsîngeorgiu - Compartiment Protecție și Asistență Socială
Unitate de îngrijire la domiciliu - Ciucsîngeorgiu

Primăria Comunei Ciucsîngeorgiu - Compartiment Protecție și Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ciucsîngeorgiu, județul Harghita prin Unitate de îngrijire la domiciliu - Ciucsîngeorgiu.


Fundația Acasă
Cămin pentru persoane vârstnice

Fundația Acasă este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Zalău, județul Sălaj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare
Cantina socială Caritas Satu Mare

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Satu Mare, județul Satu Mare prin Cantina socială Caritas Satu Mare.


Fundaţia Nestor Center House
Cămin de bătrâni Casa Nestor

Fundaţia Nestor Center House este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 5, județul București prin Cămin de bătrâni Casa Nestor.


Fundaţia Febe
Cămin pentru persoane vârstnice

Fundaţia Febe este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Nil Nocere S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Armonia

Nil Nocere S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 1, județul București prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Armonia.


Asociația Casa Nouă
Centrul de îngrijire vârstnici Casa Nouă Buziaș

Asociația Casa Nouă este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Buziaș, județul Timiș prin Centrul de îngrijire vârstnici Casa Nouă Buziaș.


Casa Noastră RDC S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Noastră RDC

Casa Noastră RDC S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bucovăț, județul Timiș prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Noastră RDC.


Fundaţia Creştină Diakonia
Unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice și persoane aflate în situație de dependență

Fundaţia Creştină Diakonia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice și persoane aflate în situație de dependență.


Asociația Casa Seniorilor Zamfira
Centrul Casa Seniorilor Zamfira

Asociația Casa Seniorilor Zamfira este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Lipănești, județul Prahova prin Centrul Casa Seniorilor Zamfira.


Asociaţia Creştină Buna Vestire
Cămin de persoane vârstnice Tălmaciu

Asociaţia Creştină Buna Vestire este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tălmaciu, județul Sibiu prin Cămin de persoane vârstnice Tălmaciu.


Parohia Reformată Târgu Mureș II
Servicii sociale de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice

Parohia Reformată Târgu Mureș II este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tîrgu Mureș, județul Mureș prin Servicii sociale de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Direcţia de Asistență Socială Braşov
Centrul de zi de informare și consiliere pentru persoane fără adăpost

Direcţia de Asistență Socială Braşov este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brașov, județul Brașov prin Centrul de zi de informare și consiliere pentru persoane fără adăpost.


Asociaţia Casa Lili
Căminul de bătrâni Casa Lili

Asociaţia Casa Lili este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bragadiru, județul Ilfov prin Căminul de bătrâni Casa Lili.


Art Senior Residence S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice Art Senior Residence

Art Senior Residence S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ghiroda, județul Timiș prin Cămin pentru persoane vârstnice Art Senior Residence.


Asociația de Ajutor Mutual - A.D.A.M. Moldovița
Unitate de îngrijiri la domiciliu

Asociația de Ajutor Mutual - A.D.A.M. Moldovița este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Moldovița, județul Suceava prin Unitate de îngrijiri la domiciliu.


Parohia Ortodoxă Română Sfânta Treime
Cantina socială Sfântul Ioan cel Milostiv

Parohia Ortodoxă Română Sfânta Treime este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Cantina socială Sfântul Ioan cel Milostiv.


S.C. Glasul Bunicilor S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Cristina

S.C. Glasul Bunicilor S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Botoșani, județul Botoșani prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Cristina.


Direcția de Asistenţă Socială Panciu
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sf. Ioan Panciu

Direcția de Asistenţă Socială Panciu este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Panciu, județul Vrancea prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sf. Ioan Panciu.


Asociația Raayn&Dar&Lyl
Căminul pentru persoane vârstnice Sf. Petru

Asociația Raayn&Dar&Lyl este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Căminul pentru persoane vârstnice Sf. Petru.


Care Center Sf. Maria S.R.L.
Care Center Sfânta Maria Premium

Care Center Sf. Maria S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Voluntari, județul Ilfov prin Care Center Sfânta Maria Premium.


Holiday by Black Sea S.R.L.
Centru rezidențial de îngrijire și asistență persoane vârstnice

Holiday by Black Sea S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mangalia, județul Constanța prin Centru rezidențial de îngrijire și asistență persoane vârstnice.


Imhotep Remedic Center S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa de odihnă

Imhotep Remedic Center S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Voluntari, județul Ilfov prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa de odihnă.


Îngrijiri la Domiciliu S.R.L.
Îngrijiri la Domiciliu

Îngrijiri la Domiciliu S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brașov, județul Brașov prin Îngrijiri la Domiciliu.


Asociaţia Caritas Alba Iulia - Asistenţă Medicală şi Socială
Centrul de îngrijire medicală și asistență socială la domiciliu (CIMAS Miercurea Ciuc)

Asociaţia Caritas Alba Iulia - Asistenţă Medicală şi Socială este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Miercurea Ciuc, județul Harghita prin Centrul de îngrijire medicală și asistență socială la domiciliu (CIMAS Miercurea Ciuc).


Arhiepiscopia Târgoviștei
Cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviște

Arhiepiscopia Târgoviștei este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tîrgoviște, județul Dâmbovița prin Cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviște.