Caută după denumire furnizor sau serviciu
Sau filtrează rezultatele după județ, tip serviciu etc.

actualizare: 15.05.2024
Sursa: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Vezi alte articole, produse sau servicii promovate

Articolele, produsele sau serviciile promovate ar putea fi de interes pentru utilizatorii care navighează pe iCamin.ro.

add_shopping_cart
Centură fixare persoană imobilizată
Articol promovat

Centură pentru fixarea în fotoliu rulant sau în pat a persoanelor imobilizate pentru a preveni căderile accidentale sau rostogolirile din pat.


add_shopping_cart
Centură ajutătoare locomoție
Articol promovat

Centură pentru ajutor locomoție persoană semidependentă


add_shopping_cart
Targă pliabilă cu mânere tip prelată
Articol promovat

Targă pliabilă cu mânere tip prelată pentru transport pacient în spații înguste, pe scări, pe hol etc., dimensiuni 200 x 70 cm


Primăria Municipiului Vulcan - Direcția de Asistenţă Socială
Cantina socială

Primăria Municipiului Vulcan - Direcția de Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Vulcan, județul Hunedoara prin Cantina socială.


Hotel Ema & Zain S.R.L.
Căminul de bătrâni Ema

Hotel Ema & Zain S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Pantelimon, județul Ilfov prin Căminul de bătrâni Ema.


Jordan Vibe Energy S.R.L.
Centrul pentru îngrijire persoane vârstnice Luceafărul

Jordan Vibe Energy S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Costinești, județul Constanța prin Centrul pentru îngrijire persoane vârstnice Luceafărul.


Dually Axy Turism S.R.L.
Căminul pentru persoane vârstnice Amalia

Dually Axy Turism S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Eforie, județul Constanța prin Căminul pentru persoane vârstnice Amalia.


Centrul Rezidențial Casa Theodor S.R.L.
Centrul rezidențial de îngrijire persoane vârstnice Casa Theodor

Centrul Rezidențial Casa Theodor S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Slatina, județul Olt prin Centrul rezidențial de îngrijire persoane vârstnice Casa Theodor.


Davyan House S.R.L.
Cămin de bătrâni Davyan House

Davyan House S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bacău, județul Bacău prin Cămin de bătrâni Davyan House.


Asociaţia Caritas Roman
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociaţia Caritas Roman este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Gherăești, județul Neamț prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Primăria Comunei Dângeni - Compartiment Asistenţă Socială
Unitatea de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice

Primăria Comunei Dângeni - Compartiment Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Dîngeni, județul Botoșani prin Unitatea de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Asociația Voia Ta
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Ghika

Asociația Voia Ta este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sîrbi, județul Bihor prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Ghika.


Asociaţia Pulsul Vieţii
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociaţia Pulsul Vieţii este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mociu, județul Cluj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Direcția de Asistență Socială a Municipiului Orșova
Cantina de ajutor social

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Orșova este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Orșova, județul Mehedinți prin Cantina de ajutor social.


Asociația Centrul Regional Pentru Ocuparea Forței de Muncă și Protecție Socială
Serviciul social de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice Nu ești singur

Asociația Centrul Regional Pentru Ocuparea Forței de Muncă și Protecție Socială este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Petroșani, județul Hunedoara prin Serviciul social de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice Nu ești singur.


Sanotour Consulting S.R.L.
Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice

Sanotour Consulting S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Izvoarele, județul Prahova prin Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice.


Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Iași
Centrul de urgență pentru recuperare și integrare C.A. Rosetti

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Iași este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Iași, județul Iași prin Centrul de urgență pentru recuperare și integrare C.A. Rosetti.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa
Căminul pentru persoane vârstnice Ing. Vadim Rusu

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Balaciu, județul Ialomița prin Căminul pentru persoane vârstnice Ing. Vadim Rusu.


Primăria Oraşului Aleşd - Direcția de Asistență Socială
Cantina socială

Primăria Oraşului Aleşd - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Aleșd, județul Bihor prin Cantina socială.


Asociaţia Centrul Diecezan Caritas Iaşi
Centrul de îngrijire la domiciliu Suceava

Asociaţia Centrul Diecezan Caritas Iaşi este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Suceava, județul Suceava prin Centrul de îngrijire la domiciliu Suceava.


Primăria Comunei Scundu - Compartiment Asistență Socială
Căminul de bătrâni Scundu

Primăria Comunei Scundu - Compartiment Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Scundu, județul Vâlcea prin Căminul de bătrâni Scundu.


Asociația Aproape de Oameni
Cămin pentru persoane vârstnice Casa Bunicilor

Asociația Aproape de Oameni este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bălești, județul Gorj prin Cămin pentru persoane vârstnice Casa Bunicilor.


Primăria Comunei Tutova - Compartiment Stare Civilă, Autoritate Tutelară și Asistenţă Socială
Cantina socială din cadrul Complexului de servicii sociale Sf. Parescheva Tutova

Primăria Comunei Tutova - Compartiment Stare Civilă, Autoritate Tutelară și Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tutova, județul Vaslui prin Cantina socială din cadrul Complexului de servicii sociale Sf. Parescheva Tutova.


Fundația Filadelfia Noom
Cămin pentru persoane vârstnice

Fundația Filadelfia Noom este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sălard, județul Bihor prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială Oneşti
Cămin pentru persoane vârstnice

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Oneşti este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Onești, județul Bacău prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Asociaţia Comunitatea Surorilor Franciscane sub Ocrotirea Sfântei Familii din Mallersdorf
Cămin de bătrâni Sfânta Clara

Asociaţia Comunitatea Surorilor Franciscane sub Ocrotirea Sfântei Familii din Mallersdorf este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sînzieni, județul Covasna prin Cămin de bătrâni Sfânta Clara.


Primăria Municipiului Rădăuţi - Direcţia de Asistenţă Socială
Cămin pentru persoane vârstnice

Primăria Municipiului Rădăuţi - Direcţia de Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Rădăuți, județul Suceava prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Fundația Inimă Albastră
Cămin pentru persoane vârstnice Brădet

Fundația Inimă Albastră este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Buntești, județul Bihor prin Cămin pentru persoane vârstnice Brădet.


Asociația Filantropia Ortodoxă Huși
Așezământul social Sfântul Gheorghe Ghermănești - serviciu social de îngrijire la domiciliu persoane vârstnice

Asociația Filantropia Ortodoxă Huși este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Drînceni, județul Vaslui prin Așezământul social Sfântul Gheorghe Ghermănești - serviciu social de îngrijire la domiciliu persoane vârstnice.


Golden Age Care S.R.L.
Golden Care Age - Centrul rezidențial de îngrijire pentru seniori

Golden Age Care S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Săcălaz, județul Timiș prin Golden Care Age - Centrul rezidențial de îngrijire pentru seniori.


Primăria Comunei Crețeni
Centrul multifuncțional de servicii sociale Crețeni, județul Vâlcea - Cantina socială

Primăria Comunei Crețeni este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Crețeni, județul Vâlcea prin Centrul multifuncțional de servicii sociale Crețeni, județul Vâlcea - Cantina socială.


Casa Bătrânilor S.R.L.
Căminul persoane vârstnice Casa Bătrânilor

Casa Bătrânilor S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Eforie, județul Constanța prin Căminul persoane vârstnice Casa Bătrânilor.


Asociația Grup de Acțiune Locală Sud - Vest Satu Mare
Centrul social Terezia

Asociația Grup de Acțiune Locală Sud - Vest Satu Mare este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Petrești, județul Satu Mare prin Centrul social Terezia.


Primăria Comunei Luncavița - Compartimentul de Asistență Socială
Îngrijiri bătrâni la domiciliu Luncavița

Primăria Comunei Luncavița - Compartimentul de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Luncavița, județul Tulcea prin Îngrijiri bătrâni la domiciliu Luncavița.


Asociaţia Maisonnette
Centrul de asistență socială cu cazare pentru bătrâni

Asociaţia Maisonnette este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Craiova, județul Dolj prin Centrul de asistență socială cu cazare pentru bătrâni.


Pădureanu Adela Întreprindere Individuală
Centru rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Batiz

Pădureanu Adela Întreprindere Individuală este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Călan, județul Hunedoara prin Centru rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Batiz.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială Craiova
Compartiment îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Craiova este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Craiova, județul Dolj prin Compartiment îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice.


Asociația Four Change
Serviciul social de îngrijire la domiciliu, Crevedia Mare

Asociația Four Change este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Crevedia Mare, județul Giurgiu prin Serviciul social de îngrijire la domiciliu, Crevedia Mare.


Primăria Comunei Dealu Morii - Compartiment Asistență Socială
Îngrijire la domiciliu persoane vârstnice dependente

Primăria Comunei Dealu Morii - Compartiment Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Dealu Morii, județul Bacău prin Îngrijire la domiciliu persoane vârstnice dependente.


Asociaţia Casa Liana - Centru Privat de Îngrijiri Persoane Vârstnice
Centru privat de îngrijiri persoane vârstnice

Asociaţia Casa Liana - Centru Privat de Îngrijiri Persoane Vârstnice este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Arad, județul Arad prin Centru privat de îngrijiri persoane vârstnice.


Asociaţia As 2001 Alba Iulia
Centrul de îngrijire la domiciliu Păuca, județul Sibiu

Asociaţia As 2001 Alba Iulia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Păuca, județul Sibiu prin Centrul de îngrijire la domiciliu Păuca, județul Sibiu.


Abos Care Home S.R.L.
Căminul de bătrâni Abos Care Home

Abos Care Home S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Lețcani, județul Iași prin Căminul de bătrâni Abos Care Home.


Asociaţia Ortodoxă Filantropia Berca
Serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu Filantropia

Asociaţia Ortodoxă Filantropia Berca este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Berca, județul Buzău prin Serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu Filantropia.


Asociaţia Creştină Sfântul Gheorghe şi Sfântul Dumitru
Cămin de bătrâni Sfântul Gheorghe şi Sfântul Dumitru - punct de lucru Băneasa

Asociaţia Creştină Sfântul Gheorghe şi Sfântul Dumitru este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 1, județul București prin Cămin de bătrâni Sfântul Gheorghe şi Sfântul Dumitru - punct de lucru Băneasa.


Asociația Casa Ilinca
Căminul pentru persoane vârstnice Casa Ilinca - Săcele

Asociația Casa Ilinca este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Săcele, județul Brașov prin Căminul pentru persoane vârstnice Casa Ilinca - Săcele.


Primăria Comunei Şendreni
Căminul pentru persoane vârstnice al comunei Șendreni

Primăria Comunei Şendreni este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Șendreni, județul Galați prin Căminul pentru persoane vârstnice al comunei Șendreni.


Residence Ganesh S.R.L.
Centrul Residence Ganesh

Residence Ganesh S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 1, județul București prin Centrul Residence Ganesh.


Alte Pflege Ro S.R.L.
Căminul pentru persoane vârstnice Casa sufletului 3

Alte Pflege Ro S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 5, județul București prin Căminul pentru persoane vârstnice Casa sufletului 3.


Sf. Mina House S.R.L.
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sfinții Zaharia și Elisabeta

Sf. Mina House S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Corbeanca, județul Ilfov prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sfinții Zaharia și Elisabeta.


Primăria Municipiului Carei - Direcția de Asistență Socială
Unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice

Primăria Municipiului Carei - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Carei, județul Satu Mare prin Unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Direcţia de Asistență Socială Braşov
Centrul rezidențial pentru persoane fără adăpost

Direcţia de Asistență Socială Braşov este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brașov, județul Brașov prin Centrul rezidențial pentru persoane fără adăpost.


Asociaţia Casa Lili
Căminul de bătrâni Casa Lili

Asociaţia Casa Lili este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bragadiru, județul Ilfov prin Căminul de bătrâni Casa Lili.


Primăria Municipiului Toplița - Direcția de Asistență Socială
Centrul social integrat - Căminul pentru persoane vârstnice

Primăria Municipiului Toplița - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Toplița, județul Harghita prin Centrul social integrat - Căminul pentru persoane vârstnice.