Caută după denumire furnizor sau serviciu
Sau filtrează rezultatele după județ, tip serviciu etc.

actualizare: 15.05.2024
Sursa: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Vezi alte articole, produse sau servicii promovate

Articolele, produsele sau serviciile promovate ar putea fi de interes pentru utilizatorii care navighează pe iCamin.ro.

add_shopping_cart
Cadru de mers pliabil ajustabil pe înălțime
Articol promovat

Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pășitor, din aluminiu


add_shopping_cart
Suport pungă urinară
Articol promovat

Suport pungă urinară pentru persoane mobile, active.


add_shopping_cart
Centură ajutătoare locomoție
Articol promovat

Centură pentru ajutor locomoție persoană semidependentă


Salvcenter Familia S.R.L.
Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice Salvcenter Dumbrava

Salvcenter Familia S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Dumbrava Roșie, județul Neamț prin Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice Salvcenter Dumbrava.


Fundaţia Lumina Brăila
Centrul care acordă servicii de îngrijire și asistență la domiciliu

Fundaţia Lumina Brăila este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Centrul care acordă servicii de îngrijire și asistență la domiciliu.


Asociaţia Cornelia şi Bobu
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Ighișu Vechi

Asociaţia Cornelia şi Bobu este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bîrghiș, județul Sibiu prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Ighișu Vechi.


Asociația Glasul Bunicilor
Centru rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Maria

Asociația Glasul Bunicilor este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Botoșani, județul Botoșani prin Centru rezidențial pentru persoane vârstnice Casa Maria.


Asociaţia Papi Sante Tărlungeni
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Papi Sante Tărlungeni

Asociaţia Papi Sante Tărlungeni este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tărlungeni, județul Brașov prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Papi Sante Tărlungeni.


Asociaţia Umanitară Acoperământul Maicii Domnului
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sfântul Ștefan

Asociaţia Umanitară Acoperământul Maicii Domnului este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Alexandru Cel Bun, județul Neamț prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sfântul Ștefan.


Primăria Comunei Filipeni - Compartiment Asistență Socială
Unitate de îngrijire la domiciliu

Primăria Comunei Filipeni - Compartiment Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Filipeni, județul Bacău prin Unitate de îngrijire la domiciliu.


Asociația Zenobia din Târgu Secuiesc
Cămin pentru persoane vârstnice Zenobia

Asociația Zenobia din Târgu Secuiesc este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Târgu Secuiesc, județul Covasna prin Cămin pentru persoane vârstnice Zenobia.


Asociația Creștină Speranță și Lumină
Serviciul de îngrijire la domiciliu Speranță și Lumină Variaș

Asociația Creștină Speranță și Lumină este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Variaș, județul Timiș prin Serviciul de îngrijire la domiciliu Speranță și Lumină Variaș.


Fundaţia Bethesda & Floricica
Cămin persoane vârstnice Sfântul Luca nr. 2 Beclean

Fundaţia Bethesda & Floricica este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Beclean, județul Bistrița Năsăud prin Cămin persoane vârstnice Sfântul Luca nr. 2 Beclean.


Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Hunedoara
Adăpost de urgență pe timp de noapte

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Hunedoara este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Hunedoara, județul Hunedoara prin Adăpost de urgență pe timp de noapte.


Asociația Cristiana Sălicea
Cămin pentru persoane vârstnice

Asociația Cristiana Sălicea este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ciurila, județul Cluj prin Cămin pentru persoane vârstnice.


Asociația Filantropia Ortodoxă Huși
Cantina socială

Asociația Filantropia Ortodoxă Huși este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Șuletea, județul Vaslui prin Cantina socială.


Direcția de Asistență Socială a Orașului Anina
Cantina de ajutor social

Direcția de Asistență Socială a Orașului Anina este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Anina, județul Caraș Severin prin Cantina de ajutor social.


Primăria Municipiului Roşiorii de Vede - Direcția de Asistenţă Socială
Adăpost de noapte

Primăria Municipiului Roşiorii de Vede - Direcția de Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Roșiori de Vede, județul Teleorman prin Adăpost de noapte.


Casa Maria Ștefania S.R.L.
Centrul pentru îngrijirea bătrânilor Casa Maria Ștefania

Casa Maria Ștefania S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Giulvăz, județul Timiș prin Centrul pentru îngrijirea bătrânilor Casa Maria Ștefania.


Andrea Rom I/E S.R.L.
Cămin particular pentru bătrâni Sf. Constantin și Elena

Andrea Rom I/E S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Craiova, județul Dolj prin Cămin particular pentru bătrâni Sf. Constantin și Elena.


Mânăstirea Christiana
Cămin de bătrâni

Mânăstirea Christiana este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 2, județul București prin Cămin de bătrâni.


Asociația Citar
Cămin pentru persoane vârstnice Casa Baron Neumann

Asociația Citar este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Arad, județul Arad prin Cămin pentru persoane vârstnice Casa Baron Neumann.


Asociaţia As 2001 Alba Iulia
Unitatea de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu, Topârcea, Ocna Sibiului

Asociaţia As 2001 Alba Iulia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ocna Sibiului, județul Sibiu prin Unitatea de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu, Topârcea, Ocna Sibiului.


Asociația A Doua Familie Pentru Bunici
Căminul pentru bătrâni A Doua Familie Pentru Bunici

Asociația A Doua Familie Pentru Bunici este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tîrgoviște, județul Dâmbovița prin Căminul pentru bătrâni A Doua Familie Pentru Bunici.


Asociația Satul Bunicilor
Așezământul pentru bunici Sf. Martin

Asociația Satul Bunicilor este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sîntimbru, județul Alba prin Așezământul pentru bunici Sf. Martin.


Asociaţia Filantropia Ortodoxă - Filiala Bistriţa Năsăud
Serviciul de îngrijiri socio-medicale la domiciliu pentru persoane vârstnice Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul

Asociaţia Filantropia Ortodoxă - Filiala Bistriţa Năsăud este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Maieru, județul Bistrița Năsăud prin Serviciul de îngrijiri socio-medicale la domiciliu pentru persoane vârstnice Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul.


Nik & Sara Travel Trans S.R.L.
Cămin de bătrâni

Nik & Sara Travel Trans S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în sector 2, județul București prin Cămin de bătrâni.


Casa Paula' s S.R.L.
Căminul pentru persoane vârstnice Casa Paula' s

Casa Paula' s S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Căminul pentru persoane vârstnice Casa Paula' s.


Primăria Orașului Zlatna - Direcția de Asistență Socială
Serviciul de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice

Primăria Orașului Zlatna - Direcția de Asistență Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Zlatna, județul Alba prin Serviciul de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice.


Administrația Serviciilor Sociale Comunitare
Cămin de bătrâni

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ploiești, județul Prahova prin Cămin de bătrâni.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraș Severin
Căminul pentru persoane vârstnice Sacu

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraș Severin este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sacu, județul Caraș Severin prin Căminul pentru persoane vârstnice Sacu.


S.C. Sivomed S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice Sivomed

S.C. Sivomed S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bîrnova, județul Iași prin Cămin pentru persoane vârstnice Sivomed.


Asociația Seniorilor Sf. Dumitru și Virginia
Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sfântul Dumitru

Asociația Seniorilor Sf. Dumitru și Virginia este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Sfântul Dumitru.


Direcția de Asistenţă Socială Huşi
Cantina de ajutor social

Direcția de Asistenţă Socială Huşi este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Huși, județul Vaslui prin Cantina de ajutor social.


Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti
Adăpost de noapte Nord

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Pitești, județul Argeș prin Adăpost de noapte Nord.


Egregora Geriatrics Clinic S.R.L.
Cămin pentru persoane vârstnice Egregoria B

Egregora Geriatrics Clinic S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Voluntari, județul Ilfov prin Cămin pentru persoane vârstnice Egregoria B.


Asociația PRO IBD SES
Serviciul de îngrijire bătrâni la domiciliu Vad

Asociația PRO IBD SES este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Vad, județul Cluj prin Serviciul de îngrijire bătrâni la domiciliu Vad.


Congregaţia Fiicelor Sfintei Maria a Divinei Providenţe - Iași
Căminul de bătrâni Casa Sf. Iosif

Congregaţia Fiicelor Sfintei Maria a Divinei Providenţe - Iași este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Iași, județul Iași prin Căminul de bătrâni Casa Sf. Iosif.


Asociația Casa Mariei
Casa Mariei 2 - Cămin pentru persoane vârstnice

Asociația Casa Mariei este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Paleu, județul Bihor prin Casa Mariei 2 - Cămin pentru persoane vârstnice.


Hotel Ema & Zain S.R.L.
Căminul de bătrâni Ema

Hotel Ema & Zain S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Pantelimon, județul Ilfov prin Căminul de bătrâni Ema.


Primăria Comunei Crucea - Compartiment Asistenţă Socială
Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice - localitatea Stupina

Primăria Comunei Crucea - Compartiment Asistenţă Socială este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Crucea, județul Constanța prin Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice - localitatea Stupina.


Fundaţia Unitarcoop
Serviciul de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice

Fundaţia Unitarcoop este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Tîrgu Mureș, județul Mureș prin Serviciul de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice.


Asociaţia Inimioare Fericite
Unitate de îngrijire la domiciliu

Asociaţia Inimioare Fericite este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Bobota, județul Sălaj prin Unitate de îngrijire la domiciliu.


Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare
Centrul de îngrijire la domiciliu "Sf. Terezia" Carei

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Carei, județul Satu Mare prin Centrul de îngrijire la domiciliu "Sf. Terezia" Carei.


Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România - Cultul Mozaic
Centrul care acordă servicii de îngrijire și asistență la domiciliu Yad Be Yad București

Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România - Cultul Mozaic este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sector 3, județul București prin Centrul care acordă servicii de îngrijire și asistență la domiciliu Yad Be Yad București.


Direcția de Asistență Socială Zalău
Servicii de găzduire pe perioadă determinată pentru persoane cu risc social

Direcția de Asistență Socială Zalău este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Zalău, județul Sălaj prin Servicii de găzduire pe perioadă determinată pentru persoane cu risc social.


Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Cluj Napoca
Centrul social de urgență

Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Cluj Napoca este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Cluj-Napoca, județul Cluj prin Centrul social de urgență.


S.C. Proyectos Turisticos Bran Ebro S.R.L.
Centrul rezidențial Bran, îngrijire persoane vârstnice

S.C. Proyectos Turisticos Bran Ebro S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Moieciu, județul Brașov prin Centrul rezidențial Bran, îngrijire persoane vârstnice.


S.C. Casa Noastră BS S.R.L.
Centrul pentru persoane vârstnice

S.C. Casa Noastră BS S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Timișoara, județul Timiș prin Centrul pentru persoane vârstnice.


S.C. Manor Care House S.R.L.
Centru de îngrijire pentru persoane vârstnice

S.C. Manor Care House S.R.L. este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Ploiești, județul Prahova prin Centru de îngrijire pentru persoane vârstnice.


Direcţia de Asistenţă Socială Brăila
Adăpost de noapte

Direcţia de Asistenţă Socială Brăila este un furnizor Public care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Brăila, județul Brăila prin Adăpost de noapte.


Uniunea Adam Muller Guttenbrunn
Cămin de bătrâni Sântana

Uniunea Adam Muller Guttenbrunn este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Sântana, județul Arad prin Cămin de bătrâni Sântana.


Asociația Centrul de Asistență și Resurse Pentru Educație și Integrare
Cantina socială Sfânta Maria

Asociația Centrul de Asistență și Resurse Pentru Educație și Integrare este un furnizor Privat care oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice în Mihăilești, județul Giurgiu prin Cantina socială Sfânta Maria.